Προπτυχιακό τμήμα - Βαchelor στην Θεσσαλονίκη από το DEI College

Πτυχίο Νομικής LLB (Hons)

Το πτυχίο Νομικής LLB του Πανεπιστημίου του Northampton διαθέτει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών Νομικής που οδηγεί στην απόκτηση της δικηγορικής ιδιότητας. Η φοίτηση μπορεί να είναι μερική ή πλήρης και διαρκεί από 3 έως 6 χρόνια. Ο εισαγωγικός κύκλος μαθημάτων πραγματοποιείται τις 3 τελευταίες εβδομάδες του Σεπτεμβρίου ενώ τα μαθήματα Νομικής ξεκινούν τον Οκτώβριο και ολοκληρώνονται τον Μάιο.

 

Αυτό το πρόγραμμα απευθύνεται σε υποψήφιους που:

  • Θέλουν να αποκτήσουν το σύνολο των δεξιοτήτων και ικανοτήτων που απαιτούνται για μια καριέρα στο νομικό κλάδο στην Ελλάδα και στο εξωτερικό

  • Θέλουν να εκπαιδευτούν στη διεξαγωγή προηγμένης νομικής έρευνας στην αγγλική γλώσσα

  • Θέλουν να αποκτήσουν ένα ανταγωνιστικό πτυχίο Νομικής

 

Δομή του Προγράμματος

Το πρόγραμμα σπουδών Νομικής LLB του Πανεπιστημίου του Northampton αποτελείται από δεκαοκτώ θεματικές ενότητες που ολοκληρώνονται σε ελάχιστη περίοδο τριών ετών και περιλαμβάνει ενδεικτικά τα εξής μαθήματα:


Έτος 1: Ενοχικό Δίκαιο, Δίκαιο και Κοινωνία, [Αγγλικό] Νομικό Σύστημα, Εισαγωγή στο Δημόσιο Δίκαιο, Νομικές Επαγγελματικές Δεξιότητες, Ποινικό Δίκαιο.

Έτος 2: Δίκαιο των Θεσμών της Ε.Ε., Δημόσιο Δίκαιο, Δίκαιο περί Αδικοπραξιών, Ανθρώπινα Δικαιώματα στο Η.Β., Δίκαιο Προστασίας Καταναλωτή, Δίκαιο Πνευματικών Δικαιωμάτων.

Έτος 3: Οικογενειακό Δίκαιο, Σύμβαση Πώλησης Κινητών και Σύμβαση Εντολής, Δίκαιο Ακινήτων, Νομικές Πρακτικές Δεξιότητες, Δίκαιο περί Καταπιστευμάτων, Πτυχιακή Εργασία.

 

Ευκαιρίες Σταδιοδρομίας

Το Πανεπιστήμιο του Northampton είναι ένα από τα κορυφαία Πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου αναφορικά με την απασχολησιμότητα των σπουδαστών του. Με την επιτυχή ολοκλήρωση των σπουδών στη Νομική, οι απόφοιτοι θα είναι σε θέση να παρέχουν συμβουλές ως προς τη νομική στρατηγική των πελατών τους για την επίλυση νομικών διαφορών με διεθνή χαρακτηριστικά, να προλαμβάνουν νομικές διαφορές αλλά και να αντιπροσωπεύουν φυσικά και νομικά πρόσωπα σε φορείς επίλυσης νομικών διαφορών. Οι γνώσεις και δεξιότητες που αποκτούν οι απόφοιτοι του προγράμματος κατά τη διάρκεια της φοίτησής τους καλύπτουν επίσης τις απαιτήσεις θέσεων εργασίας σχετικών με τη διεξαγωγή νομικών ερευνών και ελέγχων για λογαριασμό κυβερνήσεων και νομικών προσώπων.

 

  • Για την απόκτηση της δικηγορικής ιδιότητας στην Ελλάδα μετά την απόκτηση του πτυχίου LLB (Hons) του Πανεπιστημίου του Northampton δείτε εδώ, εδώ και εδώ.

  • Για την απόκτηση της ιδιότητας του solicitor στην Αγγλία και στην Ουαλία μετά την απόκτηση του πτυχίου LLB (Hons) του Πανεπιστημίου του Northampton δείτε εδώ.

  • Για την απόκτηση της ιδιότητας του barrister στην Αγγλία και στην Ουαλία μετά την απόκτηση του πτυχίου LLB (Hons) του Πανεπιστημίου του Northampton .

  • Για την απόκτηση της δικηγορικής ιδιότητας στην Κύπρο μετά την απόκτηση του πτυχίου LLB (Hons) του Πανεπιστημίου του Northampton δείτε εδώ και εδώ.

 

 

  • Για πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα σπουδών, δείτε εδώ.
  • Για πληροφορίες σχετικά με την αναγνώριση των επαγγελματικών δικαιωμάτων των αποφοίτων, πατήστε εδώ.

 

Συμπληρώστε την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τo Πτυχίο Νομικής LLB (Hons):

Παρακαλούμε πληκτρολογήστε το όνομά σας.
Παρακαλούμε πληκτρολογήστε το επίθετό σας.
Παρακαλούμε πληκτρολογήστε το email σας.
Παρακαλούμε πληκτρολογήστε το τηλέφωνό σας.
Παρακαλούμε πληκτρολογήστε το μήνυμά σας.
Invalid Input