Προπτυχιακό τμήμα - Βαchelor στην Θεσσαλονίκη από το DEI College

Πτυχίο Νομικής LLB - Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

Το πτυχίο Νομικής LLB του Πανεπιστημίου του Λονδίνου (University of London International Programmes) είναι ένα διεθνώς αναγνωρισμένο πτυχίο δημιουργώντας ευκαιρίες καριέρας όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Αγγλία και την Κύπρο.

 

Επισκόπηση του Προγράμματος

Η φοίτηση στο πρόγραμμα Νομικής είναι εξ’αποστάσεως, μερική ή πλήρης και διαρκεί από 2 έως 6 χρόνια. Ο εισαγωγικός κύκλος μαθημάτων πραγματοποιείται τις 3 τελευταίες εβδομάδες του Σεπτεμβρίου ενώ τα μαθήματα ξεκινούν τον Οκτώβριο και ολοκληρώνονται τον Απρίλιο. Το πρόγραμμα σπουδών LLB τελεί υπό την ακαδημαϊκή επίβλεψη των έξι Κολεγίων του Πανεπιστημίου του Λονδίνου με Σχολή ή Τμήμα Νομικής: Birkbeck, King’s College London (KCL), London School of Economics and Political Science (LSE), Queen Mary, School of Oriental and African Studies (SOAS) και University College London (UCL).

Το DEI College είναι Αναγνωρισμένο Κέντρο για τα Διεθνή Πρόγραμματα του Πανεπιστημίου του Λονδίνου για το LLB. Αυτό σημαίνει ότι κατά την εμπεριστατωμένη κρίση του Πανεπιστημίου, το Τμήμα Νομικής του DEI College επιδεικνύει προσήλωση στην ανάπτυξη υψηλών προτύπων αναφορικά με τη διδασκαλία, την υποστήριξη των σπουδαστών και των σπουδαστριών που φοιτούν σε αυτό και των διοικητικών διαδικασιών που εφαρμόζει.

 

Αυτό το πρόγραμμα απευθύνεται σε υποψήφιους που:

  • Διαθέτουν υψηλά προσόντα και ενδιαφέρονται να ενισχύσουν τις δεξιότητες και ικανότητές τους προκειμένου να προετοιμαστούν για μια καριέρα στο νομικό κλάδο στην Ελλάδα και στο εξωτερικό

  • Θέλουν να εκπαιδευτούν στη διεξαγωγή προηγμένης νομικής έρευνας στην αγγλική γλώσσα

  • Θέλουν να αποκτήσουν ένα ανταγωνιστικό πτυχίο Νομικής

 

Δομή του Προγράμματος:

To πρόγραμμα σπουδών περιλαμβάνει ελάχιστο αριθμό εννέα θεματικών ενοτήτων – για υποψήφιους και υποψήφιες που ήδη κατέχουν πτυχίο εκπαιδευτικού ιδρύματος που είναι αποδεκτό από το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου – και μέγιστο αριθμό δώδεκα θεματικών ενοτήτων που ολοκληρώνονται σε ελάχιστη περίοδο δύο και τριών ετών, αντίστοιχα.

Υποχρεωτικά μαθήματα πρώτου έτους: Ποινικό Δίκαιο, Δημόσιο Δίκαιο, Συλλογιστική και Θεσμοί του Αγγλικού Δικαίου, Ενοχικό Δίκαιο.

Υποχρεωτικά μαθήματα δευτέρου έτους: Δίκαιο περί Αδικοπραξιών, Δίκαιο περί Καταπιστευμάτων, Δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Υποχρεωτικά μαθήματα τρίτου έτους: Εμπράγματο Δίκαιο, Νομολογία και Νομική Θεωρία.

 

Ευκαιρίες Σταδιοδρομίας

Το πτυχίο του Πανεπιστημίου του Λονδίνου (University of London International Programmes) αποτελεί επίτευγμα αριστείας, το οποίο αναγνωρίζεται διεθνώς από Πανεπιστήμια και εργοδότες. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου είναι ένα από τα κορυφαία Πανεπιστήμια στον κόσμο, διεθνώς αναγνωρισμένο για τα υψηλά ακαδημαϊκά πρότυπα που εφαρμόζει. Οι σπουδαστές ολοκληρώνοντας τις σπουδές τους στη Νομική, αποκτούν ένα διεθνώς αναγνωρισμένο πτυχίο και θα έχουν αποκτήσει το σύνολο των δεξιοτήτων που θα χρειαστούν ώστε να προσφέρουν απτή αξία σε ευρύ φάσμα επαγγελματικών πεδίων τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό.

 

  • Για την απόκτηση της δικηγορικής ιδιότητας στην Ελλάδα μετά την απόκτηση του πτυχίου LLB του Πανεπιστημίου του Λονδίνου δείτε εδώ, εδώ και εδώ.

  • Για την απόκτηση της ιδιότητας του solicitor στην Αγγλία και στην Ουαλία μετά την απόκτηση του πτυχίου LLB του Πανεπιστημίου του Λονδίνου δείτε εδώ.

  • Για την απόκτηση της ιδιότητας του barrister στην Αγγλία και στην Ουαλία μετά την απόκτηση του πτυχίου LLB του Πανεπιστημίου του Λονδίνου .

  • Για την απόκτηση της δικηγορικής ιδιότητας στην Κύπρο μετά την απόκτηση του πτυχίου LLB του Πανεπιστημίου του Λονδίνου δείτε τη διάταξη του άρθρου 4(δ)(iii) του περί Δικηγόρων Νόμου της Κυπριακής Δημοκρατίας εδώ.

 

  • Για πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα σπουδών, δείτε εδώ.
  • Για πληροφορίες σχετικά με την αναγνώριση των επαγγελματικών δικαιωμάτων των αποφοίτων, πατήστε εδώ.

 

 

Συμπληρώστε την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τo Πτυχίο Νομικής LLB (Hons): 

Παρακαλούμε πληκτρολογήστε το όνομά σας.
Παρακαλούμε πληκτρολογήστε το επίθετό σας.
Παρακαλούμε πληκτρολογήστε το email σας.
Παρακαλούμε πληκτρολογήστε το τηλέφωνό σας.
Παρακαλούμε πληκτρολογήστε το μήνυμά σας.
Invalid Input