Μεταπτυχιακό τμήμα - Master στην Θεσσαλονίκη από το DEI College

Τμήμα Νομικής - LLM

Το μεταπτυχιακό Τμήμα Νομικής του DEI College στη Θεσσαλονίκη αποτελείται από έμπειρους και άριστα καταρτισμένους ακαδημαϊκούς δικηγόρους. Πρόκειται για άριστους καθηγητές, με γνώσεις, μεταδοτικότητα καθώς και νοοτροπία απόλυτα υποστηρικτική προς τους φοιτητές μας. Οι σημειώσεις και τα συγγράμματα των καθηγητών μας χαίρουν συγχαρητηρίων και αναγνώρισης του Πανεπιστημίου της Αγγλίας.

H πολυετής εμπειρία του DEI College στην παροχή υπηρεσιών ακαδημαϊκής αριστείας σε φοιτητές και φοιτήτριες από την Ελλάδα και το εξωτερικό και η περιοδική αξιολόγησή του από διεθνώς αναγνωρισμένα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα του Ηνωμένου Βασιλείου αποτελούν εχέγγυο της υψηλής ποιότητας υπηρεσιών που παρέχει η ιδιωτική σχολή Νομικής του DEI College στη Θεσσαλονίκη, τόσο σε ό,τι αφορά τη διδασκαλία και την υποστήριξη των φοιτητών του, όσο και σε ό,τι αφορά τις διοικητικές διαδικασίες που εφαρμόζει.

Στόχος του τμήματος master στη Νομική είναι η παροχή ολοκληρωμένης εκπαίδευσης, δεξιοτήτων και μεθόδων που απαιτούνται για την επιτυχημένη επαγγελματική πορεία των σπουδαστών στον κλάδο της Νομικής.

 

Το πρόγραμμα σπουδών του Μεταπτυχιακού Νομικής που προσφέρεται από το DEI College στη Θεσσαλονίκη είναι το παρακάτω:

 

UNIVERSITY OF NORTHAMPTON

 

 

 

  • Πληροφορίες για την αναγνώριση του πτυχίου μέσω των δικηγορικών συλλόγων μπορείτε να βρείτε εδώ.