Μεταπτυχιακό τμήμα - Master στην Θεσσαλονίκη από το DEI College

Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Τουρισμού

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Τουρισμού - MSc Tourism & Hospitality - University of Sunderland σας παροτρύνει να αναλύσετε και να εκτιμήσετε τα κύρια ζητήματα μέσα στην τουριστική βιομηχανία. Θα ερευνήσετε τη σχέση μεταξύ των αρχών της βιώσιμης ανάπτυξης και της διαχείρισης των προορισμών προκειμένου να καταφέρετε μακροχρόνια βιωσιμότητα καθώς και το ρόλο του event tourism στην ανάπτυξη των προορισμών σαν καταλύτης για φυσική, οικονομική και κοινωνικοπολιτισμική αναγέννηση. Επιπλέον το μάθημα παρέχει μια ματιά στην πολιτικές οικονομίες γύρω από την ανάπτυξη και τη συμβολή του Τουρισμού σε προορισμούς που έχουν υποστεί καταστροφές.

Οι σπουδαστές αποκτούν την κατάλληλη κατάρτιση που απαιτείται σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις στον Τομέα Τουρισμού και Φιλοξενίας και επωφελούνται από την πρακτική εμπειρία και τη διασύνδεση με την αγορά εργασίας μέσω των εκπαιδευτικών επισκέψεων σε Ξενοδοχεία, Επιχειρήσεις επισιτισμού, Φορείς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Επιχειρήσεις Διαχείρiσης Εκδηλώσεων, Επιχειρήσεις Συμβουλευτικής.

 

Δομή Προγράμματος:

Η φοίτηση του MA International Tourism Development διαρκεί ένα έτος και το πρόγραμμα σπουδών περιλαμβάνει τα εξής μαθήματα:

  • Tourism Concepts and Issues
  • Research Methods for the Service Sector
  • Hospitality Management Studies
  • Current Practices in the Visitor Economy
  • Tourism and Hospitality Major Project

 

Ευκαιρίες Σταδιοδρομίας:

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος MSc Tourism & Hospitality, ο απόφοιτος θα έχει αποκτήσει ένα επιπλέον εφόδιο για να ακολουθήσει μια καριέρα στον τομέα του τουρισμού, αναλαμβάνοντας θέσεις ευθύνης -όπως Hotel Manager, Tourism Development Officer ή Resort Office Manager- σε ξενοδοχεία, αεροπορικές εταιρείες, ταξιδιωτικά γραφεία, εταιρείες διοργάνωσης εκδηλώσεων, καθώς και άλλες θέσης στον δημόσιο ή τον ιδιωτικό τομέα.

 

 

Συμπληρώστε την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Τουρισμού- MSc Tourism & Hospitality:

Παρακαλούμε πληκτρολογήστε το όνομά σας.
Παρακαλούμε πληκτρολογήστε το επίθετό σας.
Παρακαλούμε πληκτρολογήστε το email σας.
Παρακαλούμε πληκτρολογήστε το τηλέφωνό σας.
Παρακαλούμε πληκτρολογήστε το μήνυμά σας.
Αποδοχή(*)
Invalid Input

Invalid Input