Μεταπτυχιακό τμήμα - Master στην Θεσσαλονίκη από το DEI College

MBA

Το πρόγραμμα MBA (Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων) είναι ιδανικό για αποφοίτους που επιθυμούν ένα διεθνώς καταξιωμένο μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών, με άμεση προσβασιμότητα στην αγορά εργασίας. Το πρόγραμμα σπουδών είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να παρέχει μια δυναμική και ισορροπημένη αναλογία διαχειριστικής τεχνογνωσίας και ακαδημαϊκής εξειδίκευσης, εξοπλίζοντας τα μελλοντικά στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών με τα απαραίτητα εφόδια.

 

Το πρόγραμμα MBA απευθύνεται σε όσους:

  • Θέλουν να αποκτήσουν πολύτιμες πρακτικές γνώσεις απευθείας από το χώρο της αγοράς

  • Επιδιώκουν να αναπτύξουν την κριτική τους ικανότητα και τις γνώσεις τους πάνω σε σύγχρονα ζητήματα που απασχολούν τις επιχειρήσεις

  • Επιθυμούν να αποκτήσουν τις ποιοτικές και ποσοτικές γνώσεις που αφορούν στην επίλυση προβλημάτων

  • Θέλουν να αποκτήσουν μια εξωστρεφή οπτική του επιχειρηματικού κόσμου αποσκοπώντας σε ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα στην αγορά εργασίας

 

Δομή του Προγράμματος

Η φοίτηση του προγράμματος MBA διαρκεί ένα έτος και το πρόγραμμα σπουδών περιλαμβάνει τα εξής μαθήματα: Ζητήματα Στρατηγικής Σημασίας στις Επιχειρήσεις, Διοίκηση και Οργανωσιακή Συμπεριφορά, Χρηματοοικονομικές Θεωρίες Αποφάσεων, Στρατηγικό Μάρκετινγκ, Διοικητικές Διαδικασίες και Αλυσίδα Προσφοράς, Ανταγωνιστική Στρατηγική και Καινοτομία, Οι Διαπαραγματεύσεις στη Διεθνή Επιχειρηματικότητα, Επιχειρηματικότητα, Διπλωματική Εργασία.

 

Ευκαιρίες Σταδιοδρομίας

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων- ΜΒΑ προσφέρει εξαιρετικές ευκαιρίες για διεθνή δικτύωση με επιχειρήσεις, δημόσιους φορείς, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και θεσμούς της κοινωνικής οικονομίας. Οι σπουδαστές ολοκληρώνοντας τις σπουδές στο ΜΒΑ, έχουν τη δυνατότητα να εργαστούν ως Στελέχη Διοίκησης και Πωλήσεων μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, στελέχη σε μεγάλες επιχειρήσεις καθώς και ως σύμβουλοι επιχειρήσεων.

 

  • Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα σπουδών, επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας. 

  • Για πληροφορίες σχετικά με την αναγνώριση των επαγγελματικών δικαιωμάτων των αποφοίτων, πατήστε εδώ.

 

 

Συμπληρώστε την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το Πρόγραμμα MBA:

Παρακαλούμε πληκτρολογήστε το όνομά σας.
Παρακαλούμε πληκτρολογήστε το επίθετό σας.
Παρακαλούμε πληκτρολογήστε το email σας.
Παρακαλούμε πληκτρολογήστε το τηλέφωνό σας.
Παρακαλούμε πληκτρολογήστε το μήνυμά σας.
Invalid Input