Προγράμματα από το University of Northampton

Το Πανεπιστήμιο του Northampton βρίσκεται στο Northamptonshire, στην καρδιά της Αγγλίας, πολύ κοντά στο Λονδίνο, το Μπέρμιγχαμ, την Οξφόρδη και το Κέιμπριτζ. Αποτελεί ένα από πλέον ανερχόμενα πανεπιστήμια της Μεγάλης Βρετανίας και το 2014 ήταν πρώτο στη λίστα με τα πανεπιστήμια που επιδεικνύουν τη μεγαλύτερη άνοδο (UKhighestclimbinguniversity – TheCompleteUniversityGuide).

To Πανεπιστήμιο του Northampton προσφέρει κάτι περισσότερο από ένα καλό πτυχίο. Η καινοτόμος προσέγγιση του Πανεπιστημίου σε ό,τι αφορά στην κοινωνική επιχειρηματικότητα και η διεθνής φήμη του σε ό,τι αφορά στην παραγωγή αποφοίτων με εξαιρετικές προοπτικές απασχόλησης (96% studentemployability – DLHEsurvey 2011-12) καθιστά το Πανεπιστήμιο του Northampton την επιλογή για το μέλλον.

Μέσω της αφοσίωσης του Πανεπιστημίου του Northampton στην κοινωνική επιχειρηματικότητα και στην καινοτομία, οι σπουδαστές και σπουδάστριες αναπτύσσουν τις δεξιότητες που αναζητούν οι εργοδότες διεθνώς, τοποθετώντας τους ένα βήμα μπροστά σε ό,τι αφορά στην διασφάλιση απασχόλησης και στην επαγγελματική αποκατάσταση.

Προσφερόμενα προγράμματα μέσω του DEI

 

 Προπτυχιακά Προγράμματα

 

Μεταπτυχιακά Προγράμματα

Τα πτυχία που προσφέρονται από το πανεπιστήμιο:

  • Απονέμονται από το University of Northampton
  • Δεν διαφέρουν από τα πτυχία που αποκτούνται έπειτα από σπουδές στην Μεγάλη Βρετανία


Facebook